top of page

MOACG CETINJE: Pridruži se proslavi povodom Dana mladih


Opštinski tim Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) Cetinje organizuje proslavu povodom Dana mladih, u poneđeljak 14. avgusta 2023. godine. Proslava će se održati u Omladinskom klubu Cetinje, sa početkom u 15h.

U okviru proslave održaće se radionica “Omladinski aktivizam” na kojoj će mladi imati priliku da se upoznaju sa osnovama omladinskog aktivizma. Učiće o tome zašto je aktivizam mladih važan, kako funkcioniše svijet aktivizma, kako se uključiti i koji su benefiti omladinskog aktivizma. Kroz interaktivnu radionicu mladi će naučiti da sami planiraju aktivnosti koje nakon radionice mogu biti sprovedene na Cetinju.

cetinje moacg mreza z aomladinski aktivizm crne gore proslava dana mladih

Takođe, mladi će imati priliku da se upoznaju sa radom Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore i timova za kulturu i neformalnu edukaciju, ekologiju i zaštitu životne sredine kao i tima za ljudska prava i slobode.


Nakon radionice, mlade čeka Lov na blago kroz koji će obići kulturno-istorijske znamenitosti Cetinja, sami istraživati i naučiti nešto novo o svom gradu. Uz to, mladi će posjetiti i otkriti mjesta koja mogu koristiti za buduće aktivnosti Opštinskog tima MOACG Cetinje.Ovom aktivnošću podstičemo mlade sa Cetinja da se pokrenu i uđu u svijet omladinskog aktivizma.


Pozivamo sve zainteresovane mlade da se prijave i učestvuju u proslavi Dana mladih na Cetinju!


Čekamo vas!


Kommentarer


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page