top of page

pon 14. avg

|

Cetinje

Proslava Dana mladih na Cetinju

Prijave su zatvorene.
Pogledaj druge događaje
Proslava Dana mladih na Cetinju
Proslava Dana mladih na Cetinju

Vrijeme i mjesto

14. avg 2023. 17:00 – 21:10

Cetinje, Omladinski centar Cetinje

O događaju

Opštinski tim MOACG Cetinje organizuje proslavu Dana mladih, u poneđeljak 14. avgusta 2023. godine. Proslava će se održati u Omladinskom klubu Cetinje, sa početkom u 16h.

U okviru proslave održaće se radionica “Omladinski aktivizam”  na kojoj će mladi imati priliku da se upoznaju sa osnovama omladinskog aktivizma. Učiće o tome zašto je aktivizam mladih važan, kako funkcioniše svijet aktivizma, kako se uključiti i koji su benefiti omladinskog aktivizma. Kroz interaktivnu radionicu mladi će naučiti da sami planiraju aktivnosti koje nakon radionice mogu biti sprovedene na Cetinju.

 

Takođe, mladi će imati priliku da se upoznaju sa radom Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore i timova za kulturu i neformalnu edukaciju, ekologiju i zaštitu životne sredine kao i tima za ljudska prava i slobode. 

Nakon radionice, mlade čeka Lov na blago kroz koji će obići kulturno-istorijske znamenitosti Cetinja, sami istraživati i naučiti nešto novo o svom gradu. Uz to, mladi će posjetiti i otkriti mjesta koja mogu koristiti za buduće aktivnosti Opštinskog tima MOACG Cetinje. 

Ovom aktivnošću podstičemo mlade sa Cetinja da se pokrenu i uđu u svijet omladinskog aktivizma. 

Pozivamo sve zainteresovane mlade da se prijave i učestvuju u proslavi Dana mladih na Cetinju!

Podijeli

bottom of page