top of page

Upoznajte volontere: Una Đukić kaže da je MOACG jaka i ambiciozna omladinska organizacija


MOACG banner

Una Đukić ističe da je za nju Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore jaka i ambiciozna omladinska organizacija, te da je kroz istu naučila koliko je timski rad značajan na putu ka ostvarenju cilja. Sve mlade poziva da se pridruže i doprinesu radu organizacije.

Una Đukić MOACG


Koliko dugo se baviš volontiranjem?


-U Mreži za omladinski aktivizam Crne Gore volontiram već godinu dana.Šta te je motivisalo da se učlaniš u MOACG?


-Motivacija mi je u stvari bila sama pomisao na to da ću da budem član organizacije gdje mladi svojim idejama, aktivnostima i dejstvovanjem utiču na svoju budućnost.Koja ti je najdraža aktivnost koju smo sproveli u MOACG?


-Najdraža aktivnost bi bila "Da presudimo predrasudama" jer smo tu u stvari stavili do znanja da svi građani imaju podjednaka prava i jednak uticaj na svoje društvo, a kroz samu radionicu su oni imali priliku da iskažu svoje stavove i mišljenja.

Šta za tebe MOACG predstavlja?


-MOACG za mene predstavlja jednu jaku i ambicioznu organizaciju koja omogućava da se čuje glas mladih.


Šta ti je MOACG pružila?


-Pružila mi je to da kroz raličite vrste aktivnosti, radionica i treninga u stvari iskažem svoje stavove.Da li su tvoja očekivanja ispunjena? Šta si naučila u MOACG?


-Naravno, sva očekivanja su ispunjena! U Mreži za omladinski aktivizam Crne Gore sam naučila da je timski rad najvažniji za neke dugotrajnije ciljeve.Šta bi poručila mladim volonterima koji žele da se prijave?


- Svim zainteresovanim mladima bih poručila da se prijave jer je svaki član važan, i sigurna sam da će da doprinesu poboljšanju rada naše organizacije.


Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page