top of page

Upoznajte volontere: Ljiljana Medojević članstvo u MOACG vidi kao korak ka ličnom napretku


MOACG banner


Ljiljana Medojević je volonterka u Mreži za omladinski aktivizam Crne Gore skoro godinu dana, a kako kaže pored prilike da svoje ideje iskaže i realizuje, MOACG joj je pružila podstrek za dalji napredak.



Ljiljana Medojević MOACG


Koliko dugo se baviš volontiranjem?


-Volontiranjem se bavim nepunih godinu dana.


Šta te je motivisalo da se učlaniš u MOACG?


-Sve je počelo od momenta kada sam odlučila da promijenim nešto kod sebe i jednostavno napravim određeni progres, tako da smatram da je ovo jedan od mojih boljih poteza postavši član ove organizacije.



Koja ti je najdraža aktivnost koju smo sproveli u MOACG?


-S obzirom na to da dolazim iz Tima za ekologiju zaštitu životne sredine i nauku, moram istaći aktivnosti vezane za tu temu, pa recimo nedavno smo održali ekološku aktivnost na Ćemovskom polju.


Šta za tebe MOACG predstavlja?


-Za mene MOACG predstavlja mjesto novih ideja, znanja, edukacija, a pored svega toga i druženja.



Šta ti je MOACG pružila?


-Moram istaći da mi je MOACG pružila prije svega iskazivanje svojih ideja, takođe učestvovanje u njihvoj realizaciji, a samim tim i podstrek za dalji napredak.



Da li su tvoja očekivanja ispunjena? Šta si naučila u MOACG?


-Moja očekivanja su u potpunosti ispunjena! Pored, naravno znanja, istakla bih da je i te kako uticala na moje samopouzdanje, što je isključivo od velikog značaja.



Šta bi poručila mladim volonterima koji žele da se prijave?


-Svim mladim ljudima koji žele da postanu članovi naše organizacije dajem toplu preporuku jer smatram da se nećete pokajati, obzirom na to da vam pružamo raznovrstan sadržaj, tako da ćete u svakom slučaju pronaći pravu stvar za sebe.




efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page