top of page

Upoznajte volontere: Ilma Pepić MOACG vidi kao porodicu na koju se uvijek može osloniti


MOACG banner

Ilma Pepić je volonterka u Mreži za omladinski aktivizam Crne Gore već godinu dana, a učlanila se iz radoznalosti. Ističe da joj se sviđaju sve aktivnosti koje MOACG realizuje, a najviše joj se dopadaju međuljudski odnosi u organizaciji, koji odaju utisak porodice, na koju uvijek može da računa.


Ilma Pepić MOACG


Koliko dugo se baviš volontiranjem?


- Volontiranjem se bavim od septembra 2022. godine.Šta te je motivisalo da se učlaniš u MOACG?


- Motivisala me moja radoznalost i aktivnosti koje nudi Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore, pa sam se samijm tim odlučila za nju.Koja ti je najdraža aktivnost koju smo sproveli u MOACG?


-Mogu da kažem da su mi sve aktivnosti zanimljive, ali bih izdvojila "Put ka zelenoj Podgorici" gdje sam podigla svijest o samoj ekologiji i takođe smo saznali dalje projekte Glavnog grada.Šta za tebe MOACG predstavlja?


- Za mene Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore predstavlja izazov, dobru saradnju i kvalitetno društvo.
Šta ti je MOACG pružila?


- MOACG mi je pružila priliku da se usavršavam i da proširim svoje znanje i vidike.Da li su tvoja očekivanja ispunjena? Šta si naučila u MOACG?


- Mogu da kažem da jesu. Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore nije samo mreža već i porodica! Ophođenje koordinatora i predsjednika je stvarno fenomenalno i uvijek su tu da nam pruže podršku i van aktivnosti.
Šta bi poručila mladim volonterima koji žele da se prijave?


- Želim da poručim da treba da se prijave i da se slobodno ne ustručavaju! Ja znam da je ljepše sjedjeti kući i piti kafu, ali isto tako se treba aktivirati, jer je MOACG stvarno kvalitetna mreža.Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page