top of page

Saznaj više o Jadranskom moru - bliži se ljetoTim za ekologiju, nauku i zaštitu životne sredine vas poziva da zajedno zaplovite kroz radionicu o Jadranskom moru!Ukoliko želite da saznate neke zanimljivosti o vrstama koje nastanjuju naše more, zabrinjavajuće podatke o moru prve ustavom proglašene ekološke zemlje na planeti i takmičite se u kvizu znanja za nagrade, pridružite nam se u srijedu, 17. aprila u Omladinskom klubu Podgorica gdje ćemo održati radionicu na temu Jadranskog mora!


luka deretic ekologija tim za zastitu zivotne sredine, ekologiju i nauku MOACG Mreže za omaldinski aktivizam Crne Gore jadransko more flora i fauna

Na radionici će učesnici imati priliku da saznaju neke zanimljivosti o vrstama sa kojima svakodnevno imamo priliku da se sretnemo na našem moru, ali i o nekim veoma reprezentativnim predstavnicima. Takođe istaknuto će biti i alarmantno stanje u našem moru kada je u pitanju količina otpada.Radionicu će u djelo sprovesti Luka Deretić, zamjenik koordinatora tima za zaštitu životne sredine, ekologiju i nauku Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore.


Za ovu radionicu se učesnici mogu prijaviti putem linka u opisu profila do utorka 16. aprila u 19:00.

コメント


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page