top of page

Radionica „Studije i studentski život u Sloveniji“ - Prijavi se!

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore i Inoškolci, zbog velikog interesovanja mladih, organizuju onlajn radionicu „Studije i studentski život u Sloveniji“ u subotu, 26. februara s početkom u 11 sati.


Na radionici ćemo ugostiti crnogorske studentkinje u Sloveniji Noru Pavićević (Pravni fakultet - Maribor), Isidoru Ivanović (Ekonomski fakultet - Ljubljana) i Tara Serhatlić (Pravni fakultet - Maribor). Gošće će govoriti o prednostima studiranja u Sloveniji.Učesnici će iz prve ruke čuti kako izgleda proces uspješnog apliciranje za sve fakultete, kako izgleda život u Sloveniji, a učesnicima ćemo predstaviti važne informacije o fakultetskim stipendijama i studiranju širom svijeta. Učesnici će imati priliku da se informišu o rokovima za prijave na studije i kako do željenog fakulteta.


‼️ Prijave slati do petka, 25. februara u 18 sati putem linka u opisu profila. U slučaju nedoumice sa načinom prijave, možete nam se obratiti putem direktne poruku (koju omogućava sajt - skroz desno dugme na dnu ekrana) ili putem mejla info.moacg@gmail.com


Organizatori ne podržavaju odliv mozgova, već su stava da međunarodno usavršavanje ima pozitivne efekte na primjenu stečenog znanja u našoj Crnoj Gori.


️Prijave slati do petka, 25. februara u 18 sati. Pozivamo crnogorske srednjoškolce i studente da nam se pridruže.Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page