top of page

Prijavi se za SEMINAR “RODNA (ne)RAVNOPRAVNOST U CRNOJ GORI”

Updated: Sep 19, 2021


🗣Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore, organizuje seminar “RODNA (ne)RAVNOPRAVNOST U CRNOJ GORI” u utorak, 21. septembra u Birziminum HUB (Centar kompetencija Podgorica) sa početkom u 18 sati.

❗️Prijavi se OVDJE!🤝Seminar će voditi omladinski aktivisti Lana Jovetić i David Vukićević. Mladi će se upoznati sa brojnim činjenicama i slučajevima neravnopravnosti, i zakonskim regulativama. Edukatori će raditi na podizanju svijesti o važnosti ove teme, kao i omladinskim uticaju na suzbijanje predrasuda.


❗️Prijavi se OVDJE!


✅Na seminaru mladi će naučiti kako da konkretno djeluju i utiču na postovanje rodne ravnopravnosti. Kroz dijalog dogovorićemo aktivnosti koje će učesnici moći da realizuju s ciljem da zajednički razvijamo omladinski aktivizam.


❗️ Prijaviti se mogu mladi od 16 do 22 godine putem linka na našem sajtu (www.moacg.me) do ponedjeljka u 16 sati. Broj učesnika je ograničen, kako bi se ispostovale aktuelne epidemiološke mjere.

❗️Prijavi se OVDJE!

🤝Seminar realizuje Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore u saradnji s Centrom za obuku i obrazovanje, uz finansijsku podršku Australijske ambasade.

コメント


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page