top of page

PREZENTACIJA DAAD STIPENDIJA ZA STUDIJE U NJEMAČKOJ - DAAD LEKTORAT MONTENEGRO | MOACG

DAAD (Der Deutsche Akademische Austauschdienst) Lektorat Montenegro organizuje online prezentaciju stipendija za studije u Njemačkoj u petak, 29. oktobra sa početkom u 12:30 h.


Za prisustvo onlajn prezentaciji potrebno je popuniti prijavu.
Šta je DAAD stipendija?

DAAD stipendija je najbolja stipendija za studije u Njemačkoj! Potražnja za ovom stipendijom je uvijek na visokom nivou, dokumentacija obimna, a procedure komplikovane. Zato će ti za uspješno konkurisanje biti potrebno mnogo informacija.


DAAD stipendija je stipendija Vlade Njemačke koja se dodjeljuje za studiranje na nekom od državnih ili privatnih (a državno priznatih) njemačkih univerziteta. DAAD je jedna od najvažnijih organizacija, koje podržavaju međunarodnu razmjenu studenata i naučnika.


Rok za prijavu

Rok za slanje prijava za master i istraživačke stipendije je 15. novembar 2021. godine.


Pregled studijskih programa

Informacije za strane studente i diplomce. Pregledajte ponuđene studijske programe na engleskom jeziku.


Planiranje studija

Priprema, uslovi, prijavljivanje i finansiranje. Na ovom linku ćete pronaći sve što morate da znate u vezi sa Vašim studijama u Njemačkoj.


Više informacija

DAAD Lektorat Montenegro pruža konsultacije i daje dodatne informacije svakog utorka od 16 do 18 sati u Rektoratu Univerziteta Crne Gore. Za više informacija možete kontaktirati DAAD Lektorat Montenegro putem mejl adrese daad.montenegro@mail.de


MOACG objavljuje ovu informaciju u saradnji sa DAAD Lektoratom Montenegro.

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page