top of page

Predsjednik Vukićević istakao važnost daljeg razvoja Opštinskog tima MOACG Rožaje


MOACG

U utorak, 18. avgusta u održan je sastanak Opštinskog tima MOACG Rožaje u užem sastavu, kome su prisustvovali predsjednik MOACG David Vukićević, koordinator za zaštitu životne sredine, ekologiju i nauku Aleksa Obradović, koordinator Opštinskog tima Haris Šabotić, te volonteri Lina Kalač, Resmija Bralić, Faris Ramović, Eman Redžović i Kaim Ganić.


MOACG Rožaje

Predsjednik je istakao važnost daljeg ubrzanog razvoja razvoja Opštinskog tima MOACG za unaprjeđenje statusa omladinske populacije na sjeveru Crne Gore. U tom kontekstu, predstavnici MOACG u Rožajama će tokom ljetnjih mjeseci revidirati planirane aktivnosti, na način što će dinamika istih, naročito od septembra, biti unaprijeđena.


Predstavnici Opštinskog tima su izrazili zahvalnost predsjedniku Vukićeviću i koordinatoru Obradoviću na posjeti i podršci mladima Rožaja.


Vukićević je zahvalio koordinatoru Opštinskog tima Harisu Šabotiću i svim volonterima na posvećenosti i spremnosti da svojim doprinosom poboljšaju kvalitet života mladih u gradu i državi.


MOACG ROŽAJE

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page