top of page

FOTO KONKURS "PRAZNIČNI DUH PODGORICE": OSVOJI TABLET, PAMETNI SAT ILI EKSTERNI PUNJAČ

Kancelarija za mlade Glavnog grada objavljuje foto konkurs pod nazivom "Praznični duh Podgorice" koji je počeo 17.decembra i trajaće do 23.decembra do ponoći.


Praznični duh Podgorice - MOACG

Podgorički praznični Pazar se vratio u grad, okićena Podgorica u punom sjaju dočekuje novogodišnje praznike, stoga želimo da na kreativan način zabilježite trenutke praznične čarolije u Glavnom gradu.


Kancelarija za mlade vas podstiče da razvijate svoje vještine fotografisanja i kreativnost koja se krije u vama. Budite dio ove čarolije, a kao nagradu za iskren rad i zalaganje osvojite zanimljive poklone od Glavnog grada.


Foto konkurs je namijenjen mladima od 15 do 30 godina sa područja Podgorice, a slike je potrebno poslati na mail: kanc.za.mlade@podgorica.me, nakon čega će 10 najkreativnijih fotografija biti objavljene 24. decembra na zvaničnoj Instagram stranici Kancelarije za mlade.Tri pobjednika će biti odabrana glasanjem u komentarima posta sa objavljenim slikama i rednim brojem one za koju smatrate da zaslužuje nagradu. Glasanje će trajati od 24 – 27. decembra.


Za one najkreativnije tu su i nagrade:

I mjesto: 1x tablet

II mjesto: 1x pametni sat

III mjesto: 1x eksterni punjačPobjednici će biti proglašeni 28. decembra, a slike tri pobjednika u štampanom formatu naći će se na prazničnom Pazaru!


Želimo vam srećno takmičenje i dobru zabavu!Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page