top of page

Đokmarković i Đukić sa volonterima pohađale obuku za mlade lidere digitalnog marketingaMOACG

Članice Organizacionog odjeljenja Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore Jana Đukić i Ivona Đokmarković, zajedno sa volonterima Balšom Nikezićem i Enom Gajević pohađali su 1. i 2. juna 2023. godine obuku za mlade lidere digitalnog marketinga u oblasti održivog razvoja.


Ivona Đokmarković i Jana Đukić MOACG

To je bio prvi nacionalni trening u Crnoj Gori za mlade u okviru Erasmus+ CBY projekta "mYOUth Digital Marketing Leaders for SDGs - YouCOME" organizovao je NVO Centar za podršku lokalnom i regionalnom razvoju CeP iz Herceg Novog.


Prvog dana, kroz prezentacije i grupne radove, govorilo se o ciljevima održivog razvoja, te dostizanju istih u Crnoj Gori, ali i razvoju ideja za kreativno promovisanje ciljeva održivog razvoja.


Drugog dana, mladi su imali priliku da kroz predavanja o vještinama digitalnog marketinga, njihovim alatima i taktikama, te marketingu na društvenim mrežama, nauče kako iskoristiti prednosti digitalizacije, sa posebnim akcentom na društvene mreža kao alat za implementaciju digitalnih 8P marketinških politika i strategija.Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page