top of page

Suada Musić: "Radionice će se odraziti na moj profesionalni angažman" - ZAPOSLI SE ODMAH!

Suada Musić, jedna od učesnica projekta "Zaposli se odmah", podijelila je sa nama svoje iskustvo na projektu.


"Obuke u okviru projekta "Zaposli se odmah" su bile veoma značajne za mene jer sam na njima stekla znanja o tome kako unaprijediti svoje lične i profesionalne vještine i time postati konkurentniji na tržištu rada, a samim tim i lakše doći do posla.


Učestvujući na radionicama, stekla sam nova saznanja o tome kako funkcioniše tržiste rada i koje nam sve mogućnosti stoje na raspolaganju prilikom traženja posla. Simulacija intervjua mi je pomogla da steknem praktične vještine, pogotovo o tome kako se predstaviti poslodavcu na način koji će ga motivisati pri razmatranju prilikom izbora kandidata za posao. Radionice su bile korisne i definitivno će se odraziti na moj profesionalni angažman u budućem radu."



Projekat „WB&T for EmploYouth - Podrška zapošljavanju mladih iz osjetljivih grupa“ implementiraju: NVO Prima (Crna Gora), Fondacija Ana i Vlade Divac (Srbija), Youth Alliance Krusevo (Sjeverna Makedonija), Partners Albania - Centar za upravljanje promjenama i razvojem (Albanija) i Fondacija zajednice volontera (Turska).


Projekat EmploYouth finansira Evropska unija, a u Crnoj Gori kofinansira Ministarstvo javne uprave.


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page