top of page

PRIJAVI SE ZA OMLADINSKO KULTURNO-UMJETNIČKO VEČE "SLOVO JEZIKU"

Updated: Sep 26, 2021

NVO Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) prirediće omladinsko kulturno-umjetničko veče pod nazivom "Slovo jeziku" u poneđeljak, 27. septembra 2021. godine. Manifestacija će biti upriličena u Multimedijalnoj sali KIC-a "Budo Tomović", sa početkom u 19 časova.

ULAZ JE BESPLATAN!"Slovo jeziku" organizuje se povodom Evropskog dana jezika, s uvjerenjem da se jezik "pije i govori, i jednog dana uzme vas pod svoje". U okviru događaja, pored poetsko-narativnog dijela, koji su pripremili članovi NVO MOACG, biće upriličen i muzički program. U nastavku večeri publika će imati priliku da učestvuje u zanimljivim aktivnostima. Na programu je francuska, španska, njemačka, srpska i crnogorska poezija, a muzičke numere su reprezentativni komadi iz Crne Gore i Italije.


Broj učesnika je ograničen, kako bismo ispoštovali epidemijske mjere, te je za prisustvo događaju potrebno popuniti online formular za prijavu.


Program je namijenjen mladima od 15 do 25 godina.


Prijavi se OVDJE!


Zajednički jačamo omladinski i kulturno-umjetnički sadržaj.


Nošenje maski je obavezno.


Mladi pokreću. Na nama je.


Prijavi se OVDJE!

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore je osnovana 2021. godine. Misija MOACG je jačanje položaja mladih i rad na rješavanju društvenih problema, koji opterećuju omladinu.
Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page