top of page

Predstavnice MOACG unaprijedile komunikacione i liderske vještineČlanica Organizacionog odjeljenja Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore, Jana Đukić sa volonterkama MOACG Andreom Pajović, Anikom Vujović, Andreom Radulović i Stašom Kulidžan su na poziv Sociološkog centra Crne Gore učestvovale na dvodnevnoj radionici o radnim vještinama i socijalnim kompetencijama u petak i subotu, 28. i 29. aprila 2023. godine.


MOACG

Učesnice su imale priliku da poboljšaju komunikacione i liderske vještine, kao i vještine koje se odnose na pisanje CV-ja, pripreme za razgovor za posao i sl.


MOACG u kontinuitetu kroz različita partnerstva pruža prilike svojim članovima za usavršavanja, kako bismo oblikovali kompetentne omladinske aktiviste, koji će napraviti promjenu u našem društvu.


Radionice su organizovane u okviru projekta „Saradnjom i vještinama za 21. vijek do zapošljavanja mladih u Glavnom gradu Podgorica“, koji se realizuje u okviru ReLOaD programa koji finsnsira Evropska Unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).


Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg