top of page

Predsjednik Vukićević o aktivnostima MOACG povodom Dana mladih za TV 7


MOACG

Predsjednik Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore David Vukićević govoriće o aktivnostima kojima je MOACG nedavno obilježila Međunarodni dan mladih, te u kakvom se položaju trenutno nalaze mladi Crne Gore, u srijedu, 16. avgusta 2023. godine, u 9.35 časova za TV 7.


Članovi Opštinskog tima MOACG Rožaje Dan mladih obilježili su kroz team-building aktivnosti, eko-sastanak i posjetu arheološkom nalazištu u Rožajama, na čijem se mjestu nekada nalatila tvrđava Izlit, dok je za Opštinski tim MOACG Cetinje ovaj datum predstavljao idealnu priliku za cjelodnevni program kojim je obuhvaćen trening o osnovama omladinskog aktivizma, druženje, te lov na blago kroz koji su mladi posjetili kulturno-istorijske spomenike Cetinja i Crne Gore o kojima su naučili nešto više.


Predstavnici Mreže za omladinski aktivizam prisustvovali su i proslavi Međunarodnog dana mladih u Podgorici, na poziv Kancelarije za mlade - Glavni Grad Podgorica.


Aktivnosti koje je Mreža za omladinski aktivizam sprovela u opštinskim timovima MOACG na Cetinju i u Rožajama imale su za cilj doprinos ravnomjernom regionalnom razvoju omladinskog aktivizma u Crnoj Gori.David Vukićević MOACG

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page