top of page

Pojašnjenja u vezi organizacije Biznis akademije na Ekonomskom fakultetuMreža za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) je 12. februara. 2024. godine objavila JAVNI POZIV ZA POHAĐANJE BIZNIS AKADEMIJE namijenjen mladim ljudima iz svih gradova Crne Gore uzrasta od 18 do 30 godina, koji imaju tendenciju ili su već u procesu pokretanja biznisa.


Za sve dodatne informacije zainteresovani se su se mogli obratiti Mreži za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) putem mejla nvomoacg@gmail.com do ponedjeljka, 19. februara 2024. godine u 13 h, u skladu sa propozicijama Javnog poziva. Do navedenog roka, Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) nije zaprimila nijedan upit za dodatna pojašnjenja.


Za učešće u treningu će biti odabrano 20 mladih, koji se već ili žele da se bave biznisom ili preduzetništvom.


Biznis akademija je dio projekta „Business education for successful application“, koji implementira Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore, a finansira ga Slovačka agencije za međunarodnu razvojnu saradnju posredstvom mehanizma zvanične razvojne pomoći SlovakAid i Ambasade Republike Slovačke u Crnoj Gori.

 

Biznis akademija se realizuje na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Društvom za preduzetništvo, menadžment i biznis Ekonomskog fakulteta UCG (EMBA MONTENEGRO).
Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page