top of page

OT MOACG BAR: O Poremećajima autističnog spektra kroz vršnjačku edukaciju!Opštinski tim Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore Bar održaće u srijedu, 7. februara 2024. godine online radionicu pod nazivom "Edukuj se!". Radionica se organizuje zarad podizanja svijesti mladih o PAS-u (Poremećajima autističnog spektra) i pospješivanja razvijanja tolerancije u društvu.
Radionicu će održati koordinatorka OT MOACG Bar Nikolina Gvozdenović i zamjenik koordinatora OT MOACG Bar Aleksandar Junković na bazi vršnjačke edukacije. Oni će sa prisutnima podijeliti više informacija o poremećajima autističnog spektra (PAS), njihovoj klasifikaciji, kako ga prepoznati kod djece i odraslih, tretiranju ovog spektra poremećaja, a za kraj govoriće i o poznatim ljudima kojima autizam nije bio prepreka za uspjeh.Radionica je namijenjena mladima iz SVIH gradova Crne Gore i održaće se u srijedu 7. februara 2024. godine sa početkom u 18 h putem Microsoft Teams platforme.


Svi zainteresovani mladi mogu se prijaviti do srijede 7. februara 2024. godine u 12 h putem prijavne forme na sajtu www.moacg.me .

Comentários


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page