top of page

sre 07. feb

|

Webinar

Online radionica "Edukuj se o PAS-u"

Opštinski tim Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore Bar održaće u srijedu, 7. februara 2024. godine online radionicu pod nazivom "Edukuj se!". Radionica se organizuje zarad podizanja svijesti mladih o PAS-u (Poremećajima autističnog spektra) i pospješivanja razvijanja tolerancije u društvu.

Rok za prijavu je istekao.
Pogledaj druge događaje
Online radionica "Edukuj se o PAS-u"
Online radionica "Edukuj se o PAS-u"

Vrijeme i mjesto

07. feb 2024. 18:00

Webinar

O događaju

Radionicu će održati koordinatorka OT MOACG Bar Nikolina Gvozdenović i zamjenik koordinatorke OT MOACG Bar Aleksandar Junković na bazi vršnjačke edukacije.

 Oni će  sa prisutnima podijeliti više informacija o poremećajima autističnog spektra (PAS), njihovoj klasifikaciji, kako ga prepoznati kod djece i odraslih, tretiranju ovog spektra poremećaja, a za kraj govoriće i o poznatim ljudima kojima autizam nije bio prepreka za uspjeh.

Radionica je namijenjena mladima iz SVIH gradova Crne Gore i održaće se u srijedu 7. februara 2024. godine sa početkom u 18 h. putem Microsoft Teams platforme.

Svi zainteresovani mladi mogu se prijaviti do srijede 7. februara 2024. godine u 12 h putem prijavne forme na sajtu www.moacg.me .

Pozivamo crnogorske srednjoškolce i studente da nam se pridruže.

Podijeli

bottom of page