top of page

Mummert Alumni Asocijacija: Jovetić i Crnovršanin na treningu u okviru projekta "Let's connect"

Koordinatorka za zaštitu ljudskih prava i sloboda MOACG Lana Jovetić i volonter MOACG Damir Crnovršanin bili su dio dvodnevnog treninga namijenjenog jačanju liderskih vještina, realizovanog u okviru "Let's connect" projekta Mummert Alumni-Verein asocijacije, a održanom u Beogradu.


Lana Jovetić - Damir Crnovršanin - Let's connect - MOACG

Trening je bio namijenjem mladim aktivistima, volonterima i predstavnicima relevantnih omladinskih organizacija iz regiona te su stoga treningu prisustvovali mladi iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.


Let's connect - Lana Jovetić - Damir Crnovršanin - MOACG

Učesnici su imali priliku da steknu nove i razviju već postojeće liderske vještine, kroz interaktivne aktivnosti i izuzetno korisna predavanja od strane eminentnog stručnjaka iz ove oblasti - sertifikovanog NLP Master trenera i konsultanta za sve programe kompanije Persona Global Josipa Bošnjakovića. Takođe, uvaženi Bošnjaković vlasnik je kompanije Bridge Communications iz Novog Sada, a našim predstavnicima dodijeljeni su i sertifikati ispred navedene kompanije.


Josip Bošnjaković - Let's connect - MOACG

"Ranije sam imao priliku prisustvovati treningu o razvoju liderskih vještina, s tim da slobodno mogu reći da mi je ovaj mnogo više pomogao i značajnije doprinio mom ličnom i profesionalnom razvoju. Bila mi je čast slušati i biti dio predavanja trenera Josipa Bošnjakovića, predstavljajući Mrežu za omladinski aktivizam Crne Gore. Takođe, volio bih da je trening trajao duže, ali se nadam i vjerujem da ćemo nastaviti započetu saradnju sa Mummert Alumni asocijacijom kao i sa uvaženim trenerom", ističe Damir.


Let's connect - Lana Jovetić - Damir Crnovršanin - MOACG

Cilj treninga bio je uvezati mlade aktiviste iz regiona u cilju jačanja međudržavne saradnje i širenju mreže omladinskih aktivista, sa željom za ostvarenjem zajedničkih misija, kao što su jačanje položaja mladih, njihovih vještina i znanja.


Lana Jovetić - Let's connect - MOACG

Mreži za omladinski aktivizam Crne Gore i našim predstavnicima Mummert Alumni-Verein asocijacija dodijelila je sertifikate za učešće u navedenom treningu.


Let's connect - MOACG


Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page