top of page

MOACG - Tri godine i tri stotine razloga zbog kojih smo ponosni!

MOACG TRI GODINE ROĐENDAN

25. maj se u bivšoj državi tradicionalno obilježavao kao Dan mladosti. Po njenom nestanku, mjesto ovog praznika upotpunio je novi dan posvećen aktivnim i mladim ljudima - 27. maj - dan Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore!


Tim povodom, najistaknutiji volonteri i volonterke, aktivisti i aktivistkinje Mreže, proslavili su u srijedu, 29. maja svoj sada već treći rođendan.


Svoj kažemo sa razlogom, jer svi rezultati koje je Mreža za omladinski aktivizam ostvarila u prethodne tri godine, rezultati su njenih posvećenih i marljivih članova!


mreža za omladinski aktivizam loft bokeška

Na tom tragu, govorio je i predsjednik MOACG David Vukićević u svom uvodnom obraćanju, koji je, u znak zahvalnosti za predan rad i doprinos radu MOACG najistaknutijim volonterima/kama i aktivistima/kinjama uručio posebna priznanja.


I to priznanja za poseban doprinos unaprjeđenju položaja mladih i razvoju omladinskog aktivizma, te posvećeno djelovanje u Mreži za omladinski aktivizam Crne Gore u prethodnoj godini, i priznanja za aktivno volontiranje i poseban doprinos Mreži za omladinski aktivizam Crne Gore.


Nakon uručivanja priznanja, okončan je i formalni dio proslave, pa su mladi bili u prilici da uz muziku i dobro druženje provedu ostatak noći.Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page