top of page

MOACG dio proslave Dana mladih na Cetinju

Predstavnici Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore bili dio proslave Dana mladih na CetinjuVolonteri Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore su 12.  avgusta bili dio proslave Dana mladih na Cetinju, koju je organizovala Mreža za mlade Crne Gore, čija je članica i Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore.


Imajući u vidu bitnost ovog događaja za svaku mladu osobu u Crnoj Gori, više naših volontera je, zajedno sa organizatorima i kolegama, vrijedno radilo na osmišljanju, promociji, unapređenju, organizaciji i finalno realizaciji cjelodnevnog programa u čast proslave mladosti.Zahvaljujući dobroj organizaciji, 150 mladih ljudi je dočekano i usmjereno bez poteškoća na registraciju i dalje sadržaje, od strane volontera i volonterki.


Nakon otvaranja događaja i uvodnih obraćanja, mladi su, u pratnji volontera-vodiča, bili u prilici da obiđu cjelokupan muzejski kompleks u Prijestonici, te da se bolje upoznaju sa bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem naše zemlje.


Nastavak programa realizovan je kroz edukativne „OPEN SPACE” radionice, gdje su mladi birali dvije od ponuđenih deset tema, o kojima su potom učili nešto više i bili u mogućnosti konsultovati se sa izuzetnim predavačima.

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page