top of page

Želiš da studiraš u Francuskoj ili Holandiji? Prijavi se i saznaj više!Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje online radionicu o studijama u Francuskoj i Holandiji, kako bi srednjoškolcima i studentima ponudila informacije o temi kroz iskustva naših sagovornica Nađe Lalović i Jane Radunović.Mladi će na početku proći kratku obuku o studijama u inostranstvu , na kojoj će biti riječi o prednostima i manama studiranja vani kao i o preduslovima za dobijanje stipendije.
U drugom dijelu radionice o svojim iskustvima govoriće naše Nađa Lalović, studentkinja na Univerzitetu u Lionu (Francuska) i Jana Radunović, studentkinja na Tilburg Univerzitetu u Holandiji. One će se potruditi da na najbolji način približe mladima kako izgleda živjeti i studirati tamo, te stajati na raspolaganju učesnicima za sva pitanja i nedoumice.Takođe, ohrabrujemo sve učesnike da iskoriste ovu priliku da  budu aktivni na radionici, pitaju i rješavaju nedoumice kako bi se što bolje informisali i pripremili za veliku odluku.


Radionica se održava u četvrtak , 1. februara  sa početkom u 18 h putem Microsoft Teams platforme. Prijaviti se mogu svi zainteresovani srednjoškolci i studenti putem prijavne forme do četvrtka, 1. februara 2024. godine u 15h na sajtu www.moacg.me.Pozivamo crnogorske srednjoškolce i studente da nam se pridruže.


Mladi pokreću!

コメント


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page