top of page

Vukićević, Boljević i Ðukić na Liderskoj ljetnjoj školi u Štutgartu


Predsjednik Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore David Vukićević, rukovoditeljka Organizacionog odjeljenja Marija Boljević i članica Organizacionog Jana Đukić boravili su u Štutgartu od 6. do 13. avgusta u okviru Liderske ljetnje škole u organizaciji Mummert Alumni & Friends Association.

 

MARIJA BOLEJVIĆ JANA ĐUKIC MREZA ZA OMLADINSKI AKTIVIZAM CRNE GORE

Tokom prva dva dana predavanja, polaznici su imali prilike da steknu znanja o neophodnim savremenim liderskim sposobnostima. Andreas Rossig, psihilog i konsultant za poslovni menadžment posebno je govorio o projektima, osmišljavanju i implementaciji u matičnim organizacijama i kako se izboriti sa izazovima.

 


Naredna tri dana treninga na temu Menadžmenta 3.0, držao je Josip Bošnjaković, trener sa više od 15 godina iskustva u razvoju pojedinaca i organizacija. Radionice su bile inovativne i interaktivnog sadržaja. Menadžment 3.0 je od posebne važnosti u kriznim, turbulentnim i nestabilnim društvenim okolnostima. Detaljan osvrt je napravljen na ljudsku prirodu, crte ličnosti, asertivnu komunikaciju, motivaciju aktivista i zdravo okruženje u aktivizmu. .


Mreža za omladinski aktivizam se zahvaljuje Mummert Alumni & Friends asocijaciji na prilici za učešće u Liderskoj ljetnjoj školi i za sticanje novih znanja i vještina, koje će predstavnici MOACG dalje prenositi unutar naše omladinske organizacije organizacije.

efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page