top of page

PREDSTAVNICI MOACG U AKCIJI RAŠČIŠĆAVANJA ĆEMOVSKOG POLJA

Volonteri Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore su 23. maja učestvovali u ekološkoj akciji raščišćavanja Ćemovskog polja. Doprinosom su se posebno istakli koordinator Aleksa Obradović, Sergej Joković i Haris Adrović.


N slici su svi volonteri koji su učestvovali u čišćenju polja, zajedno sa otpadom koji su skupili
Volonterska akcija na Ćemovskom polju

Akcija u organizaciji Centra za zaštitu i proučavanje ptica, je bila vrlo efikasna, iščišćen je značajan dio polja, i svi prisutni su uživali u prijatnoj radničkoj atmosferi.


Istaknuti volonteri na akciji su mogli osvojiti lijepu i korisnu nagradu - biciklo. Četiri grupe koje su skupile najviše otpada osvojile su navedenu nagradu. Predstavnici MOACG su bili 3. po količini sakupljenog plastičnog otpada. Naše biciklo smo ispred organizacije darovali Harisovoj sestri - sedmogodišnjoj Esmi.


Na slici je vaga se kesom otpada koju su skupili naši volonteri
Količina koju su naši volonteri skupili

Ispred MOACG aktivnošću je rukovodio koordinator za zaštitu životne sredine i nauku Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore Aleksa Obradović.


Naši Volonteri i nagrađena Esma. Haris je sa svojom sestrom, dok su Sergej I Aleksa na desnoj strani slike
Naši Volonteri i nagrađena Esma

Zahvaljujemo Centru za zaštitu i proučavanje ptica i Zero Waste Montenegro na nagradi i pozivu za učešće. U realizaciji aktivnosti doprinos su dali Čistoća d.o.o, Ministarstvo odbrane Crne Gore, Agencija za zaštitu životne sredine Crne Gore i i Turistička organizacija Nikšić .


Na slici su svi predstavnici akcije i organizacije uključenih u projekat, između ostalog tu je i Vojska Crne Gore

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page