top of page

Poziv mladima: PhD studenti i Sajam američkih koledža i univerziteta

Crnogorski PhD studenti u SAD

U ponedeljak, 13. juna u 18 sati, savjetodavni centar EducationUSA mreže koji se nalazi u Američkom uglu u Podgorici, imaće zadovoljstvo da ugosti Vasilija Marojevića koji se nalazi na doktorskim studijama na University of Minnesota, College of Liberal Arts, Twin Cities, gdje je, tokom studija,angažovan i kao asistent u nastavi na predmetu Ljudska evolucija i Arheologija praistorijske Evrope. Imaćemo priliku da čujemo više o njegovom radu kao i uslovima za studije, i mogućnostima koje se nude u SAD drugim našim ambicioznim studentima.

Savjetodavni centar EducationUSA mreže

koji se nalazi u Američkom uglu u Podgorici, ima zadovoljstvo da Vas obavijesti o održavanju godišnjeg regionalnog Sajma američkih koledža i univerziteta koji naša zemlja organizuje od 2016. godine.


I ove godine, zbog ograničenja izazvanih pandemijom, ovaj sajam biće virtuelan i održati se onlajn, u srijedu, 15. juna, od 19 do 21.00 sat. Njemu će prethoditi edukativni vebinari koji nude odgovore na neka od najvažnijih pitanja koja interesuju naše đake i studente: kako odabrati instituciju, kako se prijaviti, kako osigurati stipendiju, i dr. dakle o mnogobrojnim prilikama za visoko obrazovanje u Sjedinjenim Državama.

Predstavnici 29 američkih univerziteta i koledža predstaviće onlajn svoje programe i proces prijave, kao i odgovarati na pitanja zainteresovanih učenika, studenata i njihovih roditelja.


Pored toga, savjetnici EducationUSA mreže podijeće informacije o uslugama koje redovno nude zainteresovanima za studiranje u Sjedinjenim Državama. Sajam će biti otvoren za zainteresovane učenike i studente iz Crne Gore, kao i Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kipra, Kosova, Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije.


Za više informacija stojimo na raspolaganju a Vas molimo da sa članstvom podijelite informaciju da se mogu registrovati na: https://bit.ly/3MADrhsMOACG objavljuje tekst poziva u saradnji sa American Corner Podgorica.


Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page