top of page

Podgorica - Javni poziv: "Put ka zelenoj Podgorici" povezaće sadašnjost i budućnost


https://www.moacg.me/

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore i Kancelarija za mlade Glavnog grada organizuju radionicu u nizu aktivnosti pod nazivom “Put ka zelenoj Podgorici”. Mladi će se upoznati sa osnovnim principima ekološke osviješćenosti, razlozima zašto je ekologija sve bitnija u modernom društvu, načinima kako ista oblikuje zajednicu, kao i prethodnim i budućim prilikama da se ekološka osviješćenost pretvori u konkretno djelovanje na teritoriji Podgorice. Radionicu će održati kooridnator za zaštitu životne sredine, ekologiju i nauku MOACG Aleksa Obradović.


Govorićemo o novitetima na polju unaprjeđenja zaštite životne sredine u Podgorici. Podsjećamo da je glavni grad Podgorica proglašen za 5. najzeleniji grad Evrope.

Na radionici će biti prezentovani konkretni projekti koji se trenutno realizuju i koji su u planu, te će mladi moći da iskažu svoje stavove na navedenu temu.


Radionica se održava u srijedu, 8. maja 2023. godine sa početkom u 18 h u Birziminium HUB-u (Centar kompetencija Podgorica kod Trga nezavisnosti).Put ka zelenoj Podgorici


Prijaviti se mogu mladi uzrasta od 15 do 25 godina putem prijavne forme do neđelje 7. maja u 20 h.

S obzirom na to da je broj učesnika ograničen, poslati prijavu na vrijeme.


Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page