top of page

Pjesničko veče mladih pjesnika u Podgoričkoj knjižari u četvrtak u 19 časova

Updated: Jun 25, 2023


U četvrtak, 27. aprila 2023. godine Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore i Narodna biblioteka "Radosav Ljumović" organizuju Pjesničko veče mladih pjesnika u Podgoričkoj knjižari u Ulici Slobode 13, sa početkom u 19 časova.

Pjesničko veče je dio projekta "(In)vokacije" koji realizuju MOACG i NB "Radosav Ljumović", a u skladu sa tematikom i koncepcijom projekta, posvećeno je Erato, grčkoj muzi zaštitnici lirske poezije.


Mlade pjesnikinje Sofija Drakulović, Teodora Bojana Jovanović i Sofija Kirsanov predstaviće svoju poeziju i govoriti o pisanju, inspiraciji, položaju mladih pjesnika u Crnoj Gori i svom iskustvu sa pisanjem poezije, dok će razgovor moderirati rukovoditeljka Medijskog odjeljenja MOACG Teodora Stijepović,


Prijave se vrše do četvrtka, 27. aprila u 17 sati. Pozivamo sve građane koji cijene pjesništvo da svojim prisustvom podrže ove mlade autore i čuju njihovu poeziju!

pjesničko veče mreža za omladinski aktivizam crne gore oacg narodna biblioteka radosav ljumovic podgorica

Pjesničko veče je dio projekta "(In)vokacije" koji realizuju MOACG i Narodne biblioteke "Radosav Ljumović", a u skladu sa tematikom i koncepcijom projekta, posvećeno je Erato, grčkoj muzi zaštitnici lirske poezije.


Pozivamo sve građane koji cijene pjesništvo da svojim prisustvom podrže ove mlade autore i čuju njihovu poeziju!

efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page