top of page

OPŠTINSKI TIM MOACG BIJELO POLJE HUMANOST POKAZUJE DJELIMA


MOACG BANNNER

 

Povodom Svjetskog dana volontera predstavnice Opštinskog tima MOACG Bijelo Polje su u srijedu 6. i četvrtak 7. decembra 2023. godine realizovale humanitarnu akciju dobrovoljnog prikupljanja sredstava za djecu bez roditeljskog staranja iz Male grupne zajednice Bijelo Polje dječijeg doma “Mladost”.


MOACG BIJELO POLJE

Na čelu sa koordinatorkom Opštinskog tima MOACG Bijelo Polje Nermom Bećirbašić, volonterke Hana Pućurica, Anđela Grujić, Anastasija Guveljić, Ajla Alilović, Valentina Rečević, Dunja Lješnjak, Kija Bećirović i Maša Mrdak realizovale su akciju prikupljanja sredstava na štandu na Gradskom trgu na kojem su ih sugrađani podržali donacijama za djecu. Kutije za donacije su bile postavljene u školama, ugostiteljskim i maloprodajnim objektima. Zahvaljujemo se Opštini Bijelo Polje što je podržala humanitarnu akciju ustupajući štand na Gradskom trgu.


MOACG BIJELO POLJE

Zahvalnost za uspješno realizovanu akciju pripada našim divnim volonterkama i ohrabrujemo ih da nastave aktivistički da djeluju, a sigurni smo da će svojim primjerom motivisati i druge mlade iz svog okruženja da budu pokretači pozitivnih promjena u društvu.


MOACG BIJELO POLJE

Takođe, cijenimo podršku Srednje stručne škole i Gimnazije „Miloje Dobrašinović“, kao i privrednih društava Butika Hafel i Caffe bara Teatro koji su prepoznali doprinos naše organizacije u unapređenju položaja građana, sa posebnim akcentom na ranjive kategorije u društvu. 


MOACG BIJELO POLJE

Predstavnice Opštinskog tima MOACG Bijelo Polje poručuju da na mladima budućnost ostaje, te da moramo biti oslonac jedni drugima i pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page