top of page

OMLADINSKI DOGAĐAJ POVODOM PRVOG ROĐENDANA INOŠKOLACA

UŽIVO U BIBLIOTECI GIMNAZIJE "SLOBODAN ŠKEROVIĆ"


Inoškolci pozivaju srednjoškolce na omladinski događaj, koji se organizuje u biblioteci Gimnazije “Slobodan Škerović” u srijedu, 16. februara sa početkom u 16:15 h povodom prvog rođendana Inoškolaca.


Događaj će biti zabavnog, edukativnog i inspirativnog karaktera, koji će podstaći mlade na druženje. Pripremili smo nove zanimljive aktivnosti.Srednjoškolci koji budu učestvovali će se lijepo zabaviti, ali i biti u mogućnosti da u osvoje interesantne nagrade.


Događaj će biti zabavnog, edukativnog i inspirativnog karaktera, koji će podstaći mlade na druženje. Pripremili smo nove zanimljive aktivnosti.


Srednjoškolci koji budu učestvovali će se lijepo zabaviti, ali i biti u mogućnosti da u osvoje interesantne nagrade.


Prijaviti se mogu srednjoškolci do utorka u 18 h.Događaj pripremaju inovativni i druželjubivi Inoškolci, u prvom redu naš koordinacioni tim u sastavu: koordinatorke Valentina Pavićević, Jovana Mujović, Marija Đurović i rukovodilac tima David Vukićević, koji je i autor projekta.


Poseban doprinos u dosadašnjem radu su dali naši Ana Lazović, Marina Božović, Maša Dobrilović, Lara Nikolić, Vuk Vojvodić, Tea Pješčić i Teodora Senić.

Comentarios


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page