top of page

OMLADINSKA RAZMJENA U MOSTARU - ACTIVE YOUTH

Ukoliko imaš između 15 i 30 godina i želiš da saznaš više o omladinskom aktivizmu u kontekstu održivosti zelenih i lokalnih zajednica, edukuješ se o načinu smanjenja svakodnevnog otpada i uticaju na naše finansije, zašto je reciklaža važna, onda je ovaj članak pravi za tebe!

ACTIVE YOUTH - MOACG

Proni omladinski klub Mostar i NVO "Centar za omladinsku edukaciju" te pozivaju da se prijaviš na omladinsku razmjenu, koja će se održati u periodu od 17-20. februara tekuće godine u Mostaru.

Imaćeš priliku da naučiš nešto više o konceptu zelene ekonomije, kako znanja da primjeniš u svojoj lokalnoj zajednici, ali i da razmijeniš mišljenja i iskustva sa svojim vršnjacima.


Ukoliko ti je ova tema zanimljiva, pozivamo te da se prijaviš putem linka u nastavku:

Broj mjesta je ograničen, a po projektnim pravilima - četiri mlade osobe iz Crne Gore će dobiti priliku da budu dio ove ovog programa.


Omladinska razmjena se realizuje u okviru projekta ,,Active youth” koji PRONI Centar za omladinski razvoj implementira u saradnji sa NVO ,,Centar za omladinsku edukaciju”, a koji je finansijski podržan od strane The Balkan Forum. Projekat ima za cilj edukovati mlade iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore o konceptu cirkularne ekonomije i bolje upoznati sa dokumentom ,,Green agenda for Western Balkan”.


Rok za prijave je nedjelja, 6. februar do 17h.


Za sva dodatna pitanja možete se obratiti organizatorima putem e-mail adrese: info@nvocoe.me.

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page