top of page

MOACG sa partnerima predstavila dosadašnje rezultate borbe protiv korupcije



Predstavnici i predstavnice crnogorskih koalicija za borbu protiv korupcije u oblastima zaštite životne sredine i zdravstva prezentovali su rezultate projekata u okviru četvorodnevnog regionalnog okupljanja koalicija iz svih šest zemalja Zapadnog Balkana.


david vukicevic slavica biljarska mirceski ndi moacg jana djukic

Ispred Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore regionalnom okupljanju u Baru su prisustvovali predsjednik David Vukićević i članica Organizacionog odjeljenja Jana Đukić.


david vukicevic moacg antikorupcija

Okupljanje su otvorili ambasadorka SAD Nj. E. Rajsing Rajnke, članica Upravnog odbora NDI Hol, izvršna direktorica NDI Montenegro Biljarska Mirčeski i programski direktor NDI Čaparoski.



Ponosni smo na rezultate našeg napornog rada i nadamo se da ćemo sa organizacijama iz regiona udružiti snage i raditi na zajedničkim inicijativama za borbu protiv korupcije i unapređenje demokratije u regionu.


jana djukic moacg

Koalicije za borbu protiv korupcije u oblastima zaštite životne sredine i zdravstva čine MOACG, Organizacija Kod, Cemi, Eko tim, Mreža za promjene, Juventas i Queer Montenegro, a projekti su realizovani uz podršku Nacionalnog demokratskog instituta.


cemi juventas queer montenegro moacg

efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page