top of page

MOACG na Ekonomskom fakultetu o Partnerstvu za otvorenu javnu upravu i omladinskoj participaciji

Updated: Oct 22, 2023

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) uz podršku Društva za preduzetništvo, menadžment i biznis Ekonomskog fakulteta UCG EMBA Montenegro organizuje radionicu o Partnerstvu za otvorenu javnu upravu i omladinskoj participaciji u utorak, 24. oktobra sa početkom u 12.30 h, na Ekonomskom Fakultetu UCG u Podgorici.


Uprava za građane MOACG


Učesnici radionice će steći znanja o postojećim mehanizmima na lokalnom i nacionalnom nivou koji građanima pružaju mogućnost učešća u kreiranju javnih politika, uključujući portal e-participacije, javne rasprave, konsultacije.
Posebna pažnja će biti usmjerena na Partnerstvo za otvorenu javnu upravu, kao važan koncept za unaprjeđenje odgovornosti i transparentnosti javne administracije.


Pozivamo sve zainteresovane da se prijave najkasnije do utorka 24. oktobra u 8 h putem prijavne forme na sajtu www.moacg.me .


Radionica se organizuje u okviru projekta “Uprava za građane”, koji Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore sprovodi u saradnji sa Organizacijom KOD, a uz podršku Nacionalnog demokratskog instituta (NDI).Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page