top of page

JAVNI POZIV za radionicu "Društvene mreže - iskrivljena slika stvarnosti"

Updated: Mar 4, 2023

SUBOTA U 12 H U OMLADINSKOM KLUBU


Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore održava radionicu na temu “Društvene mreže-iskrivljena slika stvarnosti”.

Mladi će biti u prilici da diskutuju i upoznaju se sa pozitivnim i negativnim aspektima društvenih mreža, da naprave paralelu između svoje i generacija koje dolaze, da podijele svoja iskustva, kao i da razmotre metode pomoću kojih bi mogli da smanje vrijeme koje provode na telefonu.


DRUŠTVENE MREŽE ISKRIVLJENA STVARNOST MOACG MREŽA ZA OMLADINSKI AKTIVIZAM CRNE GORE RADIONICA OMLADINSKI KLUB

Tehonolohija je dio ljudske stvarnosti koji je najviše uznapredovao. "Koliko nam je omogućio da budemo u toku sa važnim informacijama, toliko nam je oduzeo osjećaj za socijalizaciju i svijet oko nas. Naša namjera je da putem ove radionice vratimo zdravu komunikaciju u prvi plan i da ona bude vođena “oči u oči”, a ne virtuelnim putem." kaže Teodora Stijepović, rukovoditeljka Medijskog odjeljenja MOACG.TEODORA STIJEPOVIĆ SOFIJA GLOBAREVIĆ DRUŠTVENE MREŽE ISKRIVLJENA STVARNOST MOACG MREŽA ZA OMLADINSKI AKTIVIZAM CRNE GORE RADIONICA OMLADINSKI KLUB

Radionicu će održati Teodora Stijepović, rukovoditeljka Medijskog odjeljenja MOACG i Sofija Globarević, članica Medijskog odjeljenja u subotu, 4. marta sa početkom u 12 h u Omladinskom klubu Podgorica.


Pozivamo mlade da se prijave za učešće u radionici do petka u 23:59 h putem online prijavne forme.

Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page