top of page

Javni poziv: Radionica "Da presudimo predrasudama"

U četvrtak, 4. maja Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore u saradnji sa Kancelarijom za mlade Glavnog grada organizuje edukativnu radionicu "Da presudimo predrasudama".



Mladi će imati priliku da kroz edukativnu i interaktivnu radionicu steknu ili unaprijede već postojeća znanja o predrasudama, kako i zbog čega nastaju, kako se šire, da li ih i u kojoj mjeri umijemo prepoznati i kakve posljedice mogu ostaviti. Učesnici će na radionici naučiti kako se predrasude mogu suzbijati i kroz praktične primjere će imati mogućnost da primijene naučeno i time testiraju svoje znanje.



Da presudimo predrasudama

Ova radionica, nastala je kao reakcija na zabrinjavajuće podatke svjetskih organizacija o problemima sa mentalnim zdravljem, koji su svakodnevno u porastu, naročito kod mladih i posljedicama koje ostavljaju na pojedinca i društvo, a sa željom da pokrenemo zdravu diskusiju i da navedemo mlade na razmišljanje o ovoj temi, ali i da ih detaljnije informišemo o predrasudama koje čine jedan od ključnih faktora koji utiču na gubitak samopouzdanja i narušavanje mentalnog zdravlja kod pojedinca.


MOACG organizuje ovu radionicu u saradnji sa Kancelarijom za mlade - Sekretarijat za lokalnu samoupravu Glavnog grada, a za učešće se mogu prijaviti svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina koji žele da unaprijede svoja znanja o ovoj temi, putem prijavne forme, najkasnije do srijede 3. maja u 20 časova.


Radionica se održava u četvrtak, 4. maja sa početkom u 18 časova u Birziminium HUB-u u Podgorici.


Čekamo vas, da zajedno presudimo predrasudama!


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page