top of page

Javni poziv: Odlučimo se zajedno za "Put ka zelenoj Podgorici"Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore i Omladinski klub Podgorica u saradnji sa Kancelarijom za mlade Glavnog grada organizuju radionicu u nizu aktivnosti pod nazivom “Put ka zelenoj Podgorici”. Učesnici će se upoznati sa osnovnim principima ekološke osviješćenosti, metodologijama upravljanja otpadom, razlozima zašto je ekologija sve bitnija u modernom društvu, načinima kako ista oblikuje zajednicu, kao i prilikama da se ekološka osviješćenost pretvori u konkretno djelovanje na teritoriji Podgorice.


Put ka zelenoj Podgorici kancelarija za mlade moacg aleksa obradovic

️Radionicu će održati kooridnator za zaštitu životne sredine, ekologiju i nauku MOACG Aleksa Obradović.


Na radionici će biti izloženi konkretni projekti koji su sprovedeni i koji su u toku, te će mladi moći da iznesu svoja mišljenja na navedenu temu.️Radionica se održava u četvrtak, 21. septembra 2023. godine sa početkom u 18 h u Omladinskom klubu Podgorica (Hercegovačka br. 13).


Prijaviti se mogu mladi uzrasta od 15 do 25 godina putem prijavne forme do srijede 20. septembra u 20 h.S obzirom na to da je broj učesnika ograničen, poslati prijavu na vrijeme.

efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page