top of page

Interesuje te studiranje u Češkoj - Prijavi se i saznaj više kroz iskustvo Marije Đurović!Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje online radionicu o studijama u Češkoj, kako bi srednjoškolcima i studentima ponudila informacije o temi kroz iskustva naših sagovornice Marije Đurović .Mladi će na samom početku radionice proći kratku obuku o studijama u inostranstvu, prednostima i manama studiranja vani kao i o preduslovima za dobijanje stipendije.

U drugom dijelu radionice o svojim iskustvima govoriće naše Marija Đurović, studentkinja na Univerzitetu u Pragu, u Češkoj, na smjeru Biohemija i Biotehnologija. One će se potruditi da na najbolji način približe mladima kako izgleda živjeti i studirati tamo, te stajati na raspolaganju učesnicima za sva pitanja i nedoumice.Takođe, ohrabrujemo sve učesnike da iskoriste ovu priliku da  budu aktivni na radionici, pitaju i rješavaju nedoumice kako bi se što bolje informisali i pripremili za veliku odluku.


Radionica se održava u subotu , 3. februara  sa početkom u 12 h putem Microsoft Teams platforme. Prijaviti se mogu svi zainteresovani srednjoškolci i studenti putem prijavne forme do subote, 3. februara 2024. godine u 9 h na sajtu www.moacg.me.
Pozivamo crnogorske srednjoškolce i studente da nam se pridruže.


Mladi pokreću!

Σχόλια


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page