top of page

Budva: Javni poziv za radionicu "Mladi za životnu sredinu bez korupcije"

U četvrtak, 13. aprila Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore realizuje edukativnu radionicu Mladi za životnu sredinu bez korupcije sa ciljem podizanja svijesti javnog mnjenja, prvenstveno mladih, o važnosti prevencije i suzbijanja korupcije u oblasti zaštite životne sredine.





Na ovoj radionici mladima će se pružiti prilika da saznaju više o sistemu zaštite životne sredine i Crnoj Gori kao ekološkoj državi, kao i aktivnostima koje doprinose očuvanju okoline poput reciklaže i kompostiranja. Svi prisutni će dobiti i savjete kako mogu na mikronivou doprinijeti njegovanju prirode.


Osim toga, mladi će moći da se upoznaju sa osnovama i aktivnostima usmjerenim ka zaštiti životne sredine, koruptivnim pojavama u ovoj oblasti i kako iste utiču na državni budžet i blagostanje svih građana Crne Gore.



Mladi za životnu sredinu bez korupcije



Radionica će se održati u četvrtak, 13. aprila, sa početkom u 18h u Omladinskom klubu u Budvi.


Ohrabrujemo sve mlade iz Budve da se prijave na ovu edukativnu radionicu, kako bi unaprijedili znanja iz oblasti zaštite životne sredine i ista primijenili u svakodnevnici, naučili da prepoznaju korupciju i na nju adekvatno reaguju i prijave je za to relevantnim adresama.


Prijave su otvorene do srijede, 12. aprila u 20h.

Čekamo vas!


Ovo je još jedna u nizu radionica koje će MOACG sprovesti u narednom periodu u saradnji sa organizacijama KOD, EKO tim i Mrežom za promjene, u okviru projekta Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) - Podrška civilnom društvu u borbi protiv korupcije na Zapadnom Balkanu 2021 – 2023. koji ima za cilj smanjenje korupcije u oblasti zaštite životne sredine Crne Gore.

efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page