top of page

BE4SA: Prijavite se za trodnevni Kurs poslovnih vještina!


Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG), uz podršku SlovakAid-a, u okviru novog projekta, Business Education for a Successful Application (BE4SA), realizuje trodnevni Kurs poslovnih vještina za mlade od 16 do 30 godina.

Kurs poslovnih vještina odvijaće se od 12. do 14. decembra 2023. godine, u popodnevnim časovima, sa početkom od 17 časova. Kurs je dizajniran da unaprijedi vašu zapošljivost kroz intenzivne treninge na kojima ćete kroz neformalno obrazovanje steći vještine, praktična i teorijska znanja i iskustvo potrebno za konkurentniji ulazak na tržište rada.


Imaćete priliku da besplatno razvijete svoje vještine pisanja CV-a i naučite efikasne načine predstavljanja vašeg profesionalnog potencijala kako biste impresionirali poslodavce. Razvićete svoje meke vještine koje su dokazano ključni faktor pri zapošljavanju, te svoju sposobnost da asertivno komunicirate i adekvatno nastupite u svakom okruženju i svakoj situaciji. Posebna pažnja biće posvećena jačanju kapaciteta za poslovnu komunikaciju, koju mladi generalno nemaju priliku da usavrše kroz formalno obrazovanje i svakodnevni život.


Istražićemo i vezu između samopouzdanja i emocionalne inteligencije i jačati vaše samopouzdanje kroz praktični rad i osnovne teorijske informacije. Daćemo vam smjernice o izgradnji i adekvatnom iskazivanju samopouzdanja kako verbalno, tako i neverbalno, u poslovnom okruženju, ali i kroz svakodnevni život. Takođe, učesnici će naučiti kako se rješavaju konfliktne situacije uz pomoć emocionalne inteligencije.


Kao rezultat kursa, vaš CV će biti kvalitetno napisan, naučićete da rješavate konfliktne situacije i kako da konkretno prezentujete proizvode i usluge u okviru budućeg posla, te kako da kvalitetno predstavite sebe i sva svoja znanja kako biste osigurali željeni posao!


Prijave se vrše do 5. decembra u 18 časova, popunjavanjem prijavnog formulara koji možete naći u nastavku:



Otvaramo vrata prilika za mlade u Crnoj Gori!


Projekat “Business Education for a Successful Application” finansira Slovačka agencija za međunarodnu razvojnu saradnju posredstvom mehanizma zvanične razvojne pomoći SlovakAid.

efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page