top of page

pet 28. apr

|

OŠ "Mustafa Pećanin"

Rožaje: Javni poziv za radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"

Prijave su zatvorene.
Pogledaj druge događaje
Rožaje: Javni poziv za radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"
Rožaje: Javni poziv za radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"

Vrijeme i mjesto

28. apr 2023. 18:00 – 20:00

OŠ "Mustafa Pećanin", Rozaje, Montenegro

O događaju

U petak, 28. aprila, Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje edukativnu radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"  sa ciljem podizanja svijesti javnog mnjenja, među kojima i mladih, o važnosti prevencije i suzbijanja korupcije u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Mladi će imati priliku da kroz radionicu osvijeste koliko je zapravo korupcija zastupljena u svim oblastima, naročito u zdravstvenom sistemu, saznaće šta se sve podrazumijeva pod pojmom korupcije, kao i kome i na koji način mogu da se obrate i prijave takve vrste nepravilnosti i time daju doprinos u borbi protiv korupcije u Crnoj Gori.

Ovo je još jedna u nizu radionica koje će MOACG sprovesti u narednom periodu u saradnji sa organizacijama CeMI, Juventas i Queer Montenegro, u okviru projekta Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) - Podrška civilnom društvu u borbi protiv korupcije na Zapadnom Balkanu 2021 – 2023.  koji ima za cilj smanjenje korupcije u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Radionica će se održati u  petak, 28. aprila, sa početkom u 18h u OŠ "Mustafa Pećanin" u Rožajama.

Ohrabrujemo sve mlade iz Rožaja da se prijave na ovu edukativnu radionicu, kako bi se detaljnije informisali, naučili da prepoznaju korupciju i na nju adekvatno reaguju i prijave je za to relevantnim adresama, kako bi ista bila adekvatno sankcionisana, što će dovesti do pozitivnih promjena u zdravstvenom sistemu Crne Gore i značajnog smanjenja nepravilnosti koje je trenutno moguće uočiti.

Prijave su otvorene do četvrtka u 23h.

Vidimo se u Rožajama!

Podijeli

bottom of page