top of page

uto 15. avg

|

Podgorica

Razgovor sa glumicom Brankom Otašević

U utorak, 15. avgusta, u 20 časova, u područnom odjeljenju Narodne biblioteke "Radosav Ljumović" - Kući Stojanovića održaće se veče „Razgovor s glumicom”, a gošća će biti glumica Branka Otašević. Razgovor će voditi Sofija Kirsanov i David Vukićević.

Prijave su zatvorene.
Pogledaj druge događaje
Razgovor sa glumicom Brankom Otašević
Razgovor sa glumicom Brankom Otašević

Vrijeme i mjesto

15. avg 2023. 20:00

Podgorica, 18 Skopska, Podgorica, Montenegro

O događaju

U utorak, 15. avgusta, sa početkom u 20 časova, u područnom odjeljenju "Narodne biblioteke "Radosav Ljumović" - Kući Stojanovića održaće se veče „Razgovor s glumicom”, a gošća će biti glumica Branka Otašević.

Razgovor će voditi koordinatorka za kulturu i neformalno obrazovanje MOACG Sofija Kirsanov i predsjednik MOACG David Vukićević.

U razgovoru koji će otkriti svaki detalj glumačke profesije,. naša posebna gošća, čarobna glumica čiji je talenat na sceni ostavilo dubok pečat na crnogorsku pozorišnu scenu, podijeliće svoje iskustvo, savjete i priče iza i ispred kulisa.

Rezervišite svoje mjesto na ovom inspirativnom putovanju putem forme na MOACG veb-sajtu, jer broj mjesta je ograničen! Ponesite svoju radoznalost, pitanja i entuzijazam!

Ovaj događaj je dio projekta "(In)vokacije" koji realizuju MOACG i Narodna biblioteka "Radosav Ljumović", a u skladu sa tematikom i koncepcijom projekta, posvećeno je Melpomeni, grčkoj muzi zaštitnici tragedije.

Podijeli

bottom of page