top of page

pet 16. feb

|

Omladinski klub BUDVA

Radionica (BUDVA) :Životna sredina i mladi

Cilj ove radionice je podstaći mlade da postanu aktivni učesnici u zaštiti naše zemlje, prve ekološke na svijetu, i dragocjene nam prirode. Kroz interaktivnu diskusiju i praktične aktivnosti, mladi će uz podršku edukatora istražiti načine na koje možemo smanjiti naš ekološki otisak.

Vrijeme za prijavu je isteklo
Pogledaj druge događaje
Radionica (BUDVA) :Životna sredina i mladi
Radionica (BUDVA) :Životna sredina i mladi

Vrijeme i mjesto

16. feb 2024. 17:00 – 19:00

Omladinski klub BUDVA, 85310,, 53 Mediteranska, Budva, Montenegro

O događaju

Pozivamo sve mlade entuzijaste da učestvuju u edukativnoj radionici "Životna sredina i mladi” koju organizuje Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) u petak, 16. februara 2024. godine sa početkom u 17 časova u Omladinskom klubu Budva. 

Cilj ove radionice je podstaći mlade da postanu aktivni učesnici u zaštiti naše zemlje, prve ekološke na svijetu, i dragocjene nam prirode. Kroz interaktivnu diskusiju i praktične aktivnosti, mladi će uz podršku edukatora istražiti načine na koje možemo smanjiti naš ekološki otisak i unaprijediti našu zajednicu.

Poseban naglasak će biti stavljen na reciklažu i ekološku održivost. Diskutovaćemo o:

• Značaju recikliranja i kako ista može pozitivno uticati na okolinu

• Praktičnim savjetima za recikliranje u svakodnevnom životu

• Konceptu ekološke održivosti i načinima praktične primjene

Ova radionica će pružiti priliku učesnicima da se povežu s drugim mladima koji dijele strast za zaštitom životne sredine, kao i da stiču korisne vještine i za aktivno djelovanje u zajednici. Interaktivnu radionicu, koja je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, vodiće predsjednik MOACG David Vukićević i koordinator za zaštitu životne sredine MOACG Alesksa Obradović.

Pridružite nam se i doprinesite očuvanje naše planete za buduće generacije!

Prijave su otvorene do petka u 14 časova, a broj učesnika je ograničen. Stoga se prijavite što prije putem sajta www.moacg.me kako biste osigurali svoje mjesto.

 

Aktivnost realizuje Tim za zaštitu životne sredine, ekologiju i nauku Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore. 

Podijeli

bottom of page