top of page

čet 14. apr

|

Podgorica

PUT KA ZELENOJ PODGORICI - Prva radionica

Na radionici će biti prezentovani konkretni projekti koji se trenutno realizuju i koji su u planu, te će mladi moći da daju svoje mišljenje i sugestije. Mladi će se upoznati sa osnovnim principima ekološke osviješćenosti, razlozima zašto je ekologija sve bitnija u modernom društvu, načinima...

Registration is closed
See other events
PUT KA ZELENOJ PODGORICI - Prva radionica
PUT KA ZELENOJ PODGORICI - Prva radionica

Vrijeme i mjesto

14. apr 2022. 18:00

Podgorica, Trg Nezavisnosti, br. 16 Vučedolska, Podgorica, Montenegro

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore i Kancelarija za mlade Glavnog grada organizuju radionicu u nizu aktivnosti pod nazivom “Put ka zelenoj Podgorici”. 

Mladi će se upoznati sa osnovnim principima ekološke osviješćenosti, razlozima zašto je ekologija sve bitnija u modernom društvu, načinima kako ista oblikuje zajednicu, kao i prethodnim i budućim prilikama da se ta ekološka osviješćenost pretvori u konkretno djelovanje na teritoriji Podgorice.

Na radionici će biti prezentovani konkretni projekti koji se trenutno realizuju i koji su u planu, te će mladi moći da daju svoje mišljenje i sugestije. 

Radionica se održava u četvrtak, 14. aprila sa početkom u 18 h u Birziminium HUB-u (Centar kompetencija Podgorica kod Trga nezavisnosti). 

Prijaviti se mogu mladi uzrasta od 15 do 25 godina putem prijavne forme do četvrtka u 14 h.

Podijeli

bottom of page