top of page

uto 28. jun

|

Omladinski centar Podgorica

Projekcija filma Zavisnost: drugi ugao

Povodom Svjetskog dana droge NVO CAZAS u saradnji sa Mrežom za omladinski aktivizam realizuje projekciju filma Zavisnost: drugi ugao, koji je nastao u okviru projekta PRIME. Film govori o bolesti zavisnosti iz drugog ugla - ugla zavisnika i zavisnika u oporavku, kao i o problemu stigme…

Registration is closed
See other events
Projekcija filma Zavisnost: drugi ugao
Projekcija filma Zavisnost: drugi ugao

Vrijeme i mjesto

28. jun 2022. 18:00

Omladinski centar Podgorica, C6XV+37W, Podgorica, Montenegro

O događaju

Povodom Svjetskog dana droge NVO CAZAS u saradnji sa Mrežom za omladinski aktivizam realizuje projekciju filma Zavisnost: drugi ugao, koji je nastao u okviru projekta PRIME.

Film govori o bolesti zavisnosti iz drugog ugla - ugla zavisnika i zavisnika u oporavku, kao i o problemu stigme i diskriminacije sa kojim se suočavaju aktivni i bivši korisnici psihoaktivnih supstanci.

Dokumentarac prati nekoliko protagonista, među kojima je i Boban Sekulić, bivši zavisnik, a sada koordinator na programu smanjenja šete u NVO CAZAS, koji će učesnicima nakon projekcije, kroz formu žive biblioteke, prenijeti svoju priču o bolesti zavisnosti.

Živa biblioteka je koncipirana tako da će mladi imati mogućnost da postave pitanja, podijele svoja zapažanja i iskustva.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti tako što će popuniti prijavnu formu.

Podijeli

bottom of page