top of page

sub 10. feb

|

Webinar

Online radionica "Studije u Velikoj Britaniji"

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje online radionicu o studijama u Velikoj Britaniji, kako bi srednjoškolcima i studentima ponudila informacije o temi kroz iskustvo našeg sagovornika .

Rok za prijavu je istekao.
Pogledaj druge događaje
Online radionica "Studije u Velikoj Britaniji"
Online radionica "Studije u Velikoj Britaniji"

Vrijeme i mjesto

10. feb 2024. 12:00

Webinar

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore set online radionica završava radionicom pod nazivom "Studijama  u Velikoj Britaniji".

Radionica će se održati u subotu, 10. februara 2024. godine sa početkom u 12 h putem Microsoft Teams platforme. Kao i do sada, mladi će na početku proći kratku obuku o studijama u inostranstvu, na kojoj će biti riječi o prednostima i manama studiranja vani kao i o preduslovima za dobijanje stipendije. Nakon toga, gost na radionici biće Damjan Lalović , student Fakulteta prirodnih nauka University College London (UCL) u Londonu, u Velikoj Britaniji.

Kroz zanimljivu diskusiju, mladi će imati priliku da saznaju informacije iz iskustva našeg sagovornika,te da pitaju  sve  što ih zanima o studiranju i životu u Velikoj Britaniji. Za sve one koji razmišljaju o ovakvoj odluci, ovo je sjajna prilika da dobiju savjete i pomoć u vezi sa apliciranjem i uslovima koje je neophodno ispuniti za dobijanje stipendije ili upis na studije u ovoj zemlji.

Radionica će se održati  u subotu, 10. februara 2024. godine sa početkom u 12 h putem Microsoft Teams platforme. Prijaviti se mogu zainteresovani mladi iz SVIH gradova Crne Gore putem prijavne forme na našem sajtu www.moacg.me, najkasnije do subote, 10. februara u 9 h. Čekamo vas!

Još jednom ohrabrujemo sve učesnike da iskoriste ovu priliku da  budu aktivni na radionici, pitaju i rješavaju nedoumice kako bi se što bolje informisali i pripremili za veliku odluku.

Podijeli

bottom of page