top of page

sub 27. jan

|

Webinar

Online radionica "Studije u Austriji

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje online radionicu o studijama u Austriji, kako bi srednjoškolcima i studentima ponudila informacije o temi kroz iskustva naših sagovornice Ivane Vukićević.

Rok za prijavu je istekao.
Pogledaj druge događaje
Online radionica "Studije u  Austriji
Online radionica "Studije u  Austriji

Vrijeme i mjesto

27. jan 2024. 11:00

Webinar

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje online radionicu o studijama u Austriji, kako bi srednjoškolcima i studentima ponudila informacije o temi kroz iskustva naših sagovornice Ivane Vukićević, crnogorskih studenata u Austriji.

Mladi će na početku proći kratku obuku o studijama u inostranstvu , na kojoj će biti riječi o prednostima i manama studiranja vani kao i o preduslovima za dobijanje stipendije.

U drugom dijelu radionice o svojim iskustvima govoriće naša Ivana Vukićević, crnogorska studentkinja  u Austriji. Ona će se potruditi da na najbolji način približi mladima kako izgleda živjeti i studirati tamo, te stajati na raspolaganju učesnicima za sva pitanja i nedoumice.

Takođe, ohrabrujemo sve učesnike da iskoriste ovu priliku da  budu aktivni na radionici, pitaju i rješavaju nedoumice kako bi se što bolje informisali i pripremili za veliku odluku.

Radionica se održava u subotu, 27. januara sa početkom u 11 h putem Teams platforme.

Prijaviti se mogu svi zainteresovani srednjoškolci i studenti putem prijavne forme do subote, 27.01. u 9h.

Pozivamo crnogorske srednjoškolce i studente da nam se pridruže.

Podijeli

bottom of page