top of page

čet 08. feb

|

Webinar

Online radionica "Studije u Sloveniji i Mađarskoj"

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje online radionicu o studijama u Sloveniji i Mađarskoj, kako bi srednjoškolcima i studentima ponudila informacije o temi kroz iskustva naših sagovornica .

Rok za prijavu je istekao.
Pogledaj druge događaje
Online radionica "Studije u Sloveniji i Mađarskoj"
Online radionica "Studije u Sloveniji i Mađarskoj"

Vrijeme i mjesto

08. feb 2024. 18:00

Webinar

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore nastavlja da informiše mlade o aktuelnostima u vezi sa studijama u inostranstvu. Ove sedmice, radionica je fokusirana na studije u Mađarskoj i Sloveniji.

Radionica će se održati u četvrtak, 8. februara 2024. godine sa početkom u 18 h putem Microsoft Teams platforme. Kao i do sada, mladi će na početku proći kratku obuku o studijama u inostranstvu, na kojoj će biti riječi o prednostima i manama studiranja vani kao i o preduslovima za dobijanje stipendije. Nakon toga, gošće na radionici biće crnogorske studentkinje Nora Pavićević, studentkinja Pravnog fakulteta Univerziteta u  Mariboru i Isidora Ivanović, studentkinja Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Ljubljani, kao predstavnice studija u Sloveniji. O studijama u Mađarskoj govoriće Aleksandra Sekulović, studentkinja na Univerzitetu Debrecen, na smjeru biohemijski inženjering.

Kroz zanimljivu diskusiju, mladi će imati priliku da saznaju mnoge korisne informacije iz ličnog iskustva naših gošći, ali i da pitaju sve ono što ih zanima o studiranju i životu u Mađarskoj i Sloveniji. Za sve one koji razmišljaju o ovakvoj odluci, ova radionica predstavlja idealnu priliku da dobiju savjete i pomoć u vezi sa procesom aplikacije, ali i svim daljim koracima neophodnim za dobijanje stipendije ili upis na studije u navedenim zemljama.

Radionica će se održati u četvrtak, 8. februara 2024. godine sa početkom u 18 h putem Microsoft Teams platforme. Prijaviti se mogu zainteresovani mladi iz SVIH gradova Crne Gore putem prijavne forme na našem sajtu www.moacg.me, najkasnije do četvrtka, 8. februara u 15 h. Čekamo vas!

Još jednom ohrabrujemo sve učesnike da iskoriste ovu priliku da  budu aktivni na radionici, pitaju i rješavaju nedoumice kako bi se što bolje informisali i pripremili za veliku odluku.

Podijeli

bottom of page