top of page

sub 11. feb

|

Webinar

Online radionica "Studije u Italiji"

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje online radionicu o studijama u Italiji, kako bi srednjoškolcima i studentima ponudila informacije o temi kroz iskustva naših sagovornika Mije i Danila.

Rok za prijavu je istekao.
Pogledaj druge događaje
Online radionica "Studije u Italiji"
Online radionica "Studije u Italiji"

Vrijeme i mjesto

11. feb 2023. 18:00

Webinar

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje online radionicu o studijama u Italiji, kako bi srednjoškolcima i studentima ponudila informacije o temi kroz iskustva naših sagovornika Mije i Danila, crnogorskih studenata u Italiji.

Mladi će na početku proći kratku obuku o studijama u inostranstvu , na kojoj će biti riječi o prednostima i manama studiranja vani kao i o preduslovima za dobijanje stipendije.

U drugom dijelu radionice o svojim iskustvima govoriće naši gosti  Mia Jovanović i Danilo Mihailović, crnogorski studenti  u Italiji. Oni će se potruditi da na najbolji način približe mladima kako izgleda živjeti i studirati tamo, te stajati na raspolaganju učesnicima za sva pitanja i nedoumice.

Takođe, ohrabrujemo sve učesnike da iskoriste ovu priliku da  budu aktivni na radionici, pitaju i rješavaju nedoumice kako bi se što bolje informisali i pripremili za veliku odluku.

Radionica se održava u subotu, 11. februara sa početkom u 18 h putem Teams platforme.

Prijaviti se mogu svi zainteresovani srednjoškolci i studenti putem prijavne forme do petka, 10.02. u 18h.

Pozivamo crnogorske srednjoškolce i studente da nam se pridruže.

Podijeli

bottom of page