top of page

pon 10. apr

|

Omladinski klub Nikšić

NIKŠIĆ: Javni poziv za radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"

Prijave su zatvorene.
Pogledaj druge događaje
NIKŠIĆ: Javni poziv za radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"
NIKŠIĆ: Javni poziv za radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"

Vrijeme i mjesto

10. apr 2023. 17:00 – 19:00

Omladinski klub Nikšić, 2. dalmatinske, Niksic 81400, Montenegro

O događaju

U ponedjeljak, 10. aprila, Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore organizuje edukativnu radionicu "Mladi za zdravstvo bez korupcije"  sa ciljem podizanja svijesti javnog mnjenja, među kojima i mladih, o važnosti prevencije i suzbijanja korupcije u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Mladi će imati priliku da kroz radionicu osvijeste koliko je zapravo korupcija zastupljena u svim oblastima, naročito u zdravstvenom sistemu, saznaće šta se sve podrazumijeva pod pojmom korupcije, kao i kome i na koji način mogu da se obrate i prijave takve vrste nepravilnosti i time daju doprinos u borbi protiv korupcije u Crnoj Gori.

Ovo je još jedna u nizu radionica koje će MOACG sprovesti u narednom periodu u saradnji sa organizacijama CeMI, Juventas i Queer Montenegro, u okviru projekta Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) - Podrška civilnom društvu u borbi protiv korupcije na Zapadnom Balkanu 2021 – 2023.  koji ima za cilj smanjenje korupcije u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Radionica će se održati u  ponedjeljak, 10. aprila, sa početkom u 17h u Omladinskom klubu Nikšić.

Ohrabrujemo sve mlade iz Nikšića da se prijave na ovu edukativnu radionicu, kako bi se detaljnije informisali, naučili da prepoznaju korupciju i na nju adekvatno reaguju i prijave je za to relevantnim adresama, kako bi ista bila adekvatno sankcionisana, što će dovesti do pozitivnih promjena u zdravstvenom sistemu Crne Gore i značajnog smanjenja nepravilnosti koje je trenutno moguće uočiti.

Prijave su otvorene do 9. aprila u 20h.

Vidimo se u Nikšiću!

Podijeli

bottom of page