top of page

sre 29. mart

|

Birziminium Hub

Javni poziv za radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“

Prijave su zatvorene.
Pogledaj druge događaje
Javni poziv za radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“
Javni poziv za radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“

Vrijeme i mjesto

29. mart 2023. 18:00 – 20:30

Birziminium Hub, Trg Nezavisnosti, br. 16 Vučedolska, Podgorica, Montenegro

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore u srijedu, 29. marta 2023. godine realizuje edukativnu radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“ sa ciljem podizanja svijesti javnog mnjenja, prvenstveno mladih, o važnosti prevencije i suzbijanja korupcije u oblasti zaštite životne sredine.

Mladi će imati priliku da nauče više o sistemu zaštite životne sredine i Crnoj Gori kao ekološkoj državi, kao i aktivnostima koje doprinose očuvanju okoline poput reciklaže, kompostiranja. Učesnici će dobiti savjete kako mogu na mikronivou doprinijeti njegovanju prirode.  

Mladi će se upoznati sa osnovama i aktivnostima usmjerenim ka zaštiti životne sredine, koruptivnim pojavama u ovoj oblasti i kako iste utiču na državni budžet i blagostanje svih građana Crne Gore. 

Radionica će se održati u  srijedu, 29. marta, sa početkom u 18h  u Birziminium Hub-u u Podgorici.

Ohrabrujemo sve mlade iz Podgorice da se prijave na ovu edukativnu radionicu, kako bi unaprijedili znanja iz oblasti zaštite životne sredine i ista primijenili u svakodnevnici, naučili da prepoznaju korupciju i na nju adekvatno reaguju i prijave je za to relevantnim adresama.

Prijave su otvorene do utorka, 28. marta u 20h.

Ovo je prva u nizu radionica koje će MOACG sprovesti u narednom periodu u saradnji sa organizacijama KOD, EKO tim i Mrežom za promjene, u okviru projekta Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) - Podrška civilnom društvu u borbi protiv korupcije na Zapadnom Balkanu 2021 – 2023. koji ima za cilj smanjenje korupcije u oblasti zaštite životne sredine Crne Gore.

Podijeli

bottom of page