top of page

sre 29. mart

|

Birziminium Hub

Javni poziv za radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“

Prijave su zatvorene.
Pogledaj druge događaje
Javni poziv za radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“

Vrijeme i mjesto

29.mart 18:00 – 20:30

Birziminium Hub, Trg Nezavisnosti, br. 16 Vučedolska, Podgorica, Montenegro

O događaju

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore u srijedu, 29. marta 2023. godine realizuje edukativnu radionicu „Mladi za životnu sredinu bez korupcije“ sa ciljem podizanja svijesti javnog mnjenja, prvenstveno mladih, o važnosti prevencije i suzbijanja korupcije u oblasti zaštite životne sredine.

Mladi će imati priliku da nauče više o sistemu zaštite životne sredine i Crnoj Gori kao ekološkoj državi, kao i aktivnostima koje doprinose očuvanju okoline poput reciklaže, kompostiranja. Učesnici će dobiti savjete kako mogu na mikronivou doprinijeti njegovanju prirode.  

Mladi će se upoznati sa osnovama i aktivnostima usmjerenim ka zaštiti životne sredine, koruptivnim pojavama u ovoj oblasti i kako iste utiču na državni budžet i blagostanje svih građana Crne Gore. 

Radionica će se održati u  srijedu, 29. marta, sa početkom u 18h  u Birziminium Hub-u u Podgorici.

Ohrabrujemo sve mlade iz Podgorice da se prijave na ovu edukativnu radionicu, kako bi unaprijedili znanja iz oblasti zaštite životne sredine i ista primijenili u svakodnevnici, naučili da prepoznaju korupciju i na nju adekvatno reaguju i prijave je za to relevantnim adresama.

Prijave su otvorene do utorka, 28. marta u 20h.

Ovo je prva u nizu radionica koje će MOACG sprovesti u narednom periodu u saradnji sa organizacijama KOD, EKO tim i Mrežom za promjene, u okviru projekta Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) - Podrška civilnom društvu u borbi protiv korupcije na Zapadnom Balkanu 2021 – 2023. koji ima za cilj smanjenje korupcije u oblasti zaštite životne sredine Crne Gore.

Podijeli

bottom of page